0 artikels in winkelwagen.

Shapewear tests door Sharmila

Terug naar het overzicht

Sharmila Wairata
Geboren in 1986
Beroep Creative Director
Woonplaats Rotterdam
Maten M-80B

Eigenaresse & blogster van Sointofashion.com. Ik schrijf diverse mode & beauty artikelen voor verschillende merken. Onder de naam Just Sayin' organiseer ik tevens mode evenementen waarbij ik een platform crëer voor nieuw/opkomend mode talent. Ik vind het leuk om te netwerken en geef graag advies over producten die mij bevallen.

Corrigerende Body met Push Up Beugel Bh van IMEC naadloos ondergoed

Datum: 20-03-13 - Normaliter draag ik niet graag een body, aangezien het bij mij niet altijd comfortabel zit. Echter, is de corrigerende Body met Push Up Beugel BH van IMEC een ware aanrader! Even wennen met aantrekken, wat altijd het geval is met corrigerend ondergoed/shapewear, maar dan heb je ook wat. De body zit comfortabel, de randen van de body zijn niet zichtbaar en het voelt aan als een soort 'tweede huid'. Een aanrader zodat je bij strakke kleding geen 'Hotter than my daughter' effect krijgt! Tip: Cupmaat is wel iets waar meer rekening gehouden dient te worden, aangezien de cupmaat wat klein uitvalt.

V-Cami Afslank Jurk van CASS Luxury Shapewear

Datum: 09-11-12 - Bijna had ik de shapewear dress onhandig over mijn hoofd aangetrokken, maar gelukkig zag ik op tijd dat je ook gewoon in deze shapewear dress kon ‘stappen’. Het omhoog eisen gaat iets minder makkelijk dan gedacht, maar eenmaal aan zie ik al duidelijk dat je figuur er een stuk beter door uit ziet. Mijn taille is terug van weggeweest! Onder de corrigerende jurk dien je wel goed ondergoed aan te trekken (geen kant bijvoorbeeld), want alles is te zien met de Afslank jurk. De spaghettibandjes op de jurk zie ik als een voor,- & nadeel. Losse bandjes die je op de jurk kunt plaatsen en verwijderen, zouden wat prettiger zijn, aangezien je op de afslank jurk dan ook een strapless jurk zou kunnen dragen. Ik moet toegeven dat ik me ‘op en tot vrouw voel’ met de afslankjurk van CASS Luxury Shapewear. Het accentueert echt je vrouwelijke vormen! Het enige nadeel is voor mij persoonlijk de lengte van de jurk. Hij had onderaan iets korter gemogen, maar dit zeg ik omdat ik zelf klein van stuk ben en ik de Afslankjurk dus niet onder de wat korte jurkjes kan dragen die ik bezit.

Contour Corrigerende String van CASS Corrigerende Lingerie

Datum: 09-10-12 - Toen ik de Contour Corrigerende String voor het eerst aantrok, dacht ik heel even dat ik niet de juiste maat had ontvangen, want de string zag er nogal strak en te klein uit. Ik zat er echter naast. Het was gewoon even wennen met aantrekken in vergelijking met een normale string, maar het was de juiste maat. Na een aantal minuten voelde de string zelfs comfortabel aan en was mijn onderbuik zo goed als verdwenen dankzij de hoge tailleband. Onderweg naar werk dacht ik dat ik aan het eind van dag wel een minder comfortabel gevoel aan de string zo overhouden, maar na een hele dag werken vergat ik haast dat ik een corrigerende string aanhad! De string voelt fijn aan, verhult je onderbuik en schuurt niet aan je lies. Het aan en uittrekken van de string is iets waar ik nog aan zal moeten wennen, aangezien dit mijn eerste ervaring is met het dragen van shapewear, maar los van een hele lichte streepafdruk ben ik erg te spreken over de Contour Corrigerende String van CASS.

  Bezig met laden...