0 artikels in winkelwagen.

Lees de shapewear reviews van Els

Terug naar overzicht met alle shapewear reviews

Els Deflorenne
Geboren in 1968
Beroep Product Manager
Woonplaats Brussel
Maten 44 C100 1.80m

De belangrijkste USP van shapewear is dat het je een veel veiliger gevoel geeft – je zit niet meer constant aan je kleding te trekken, je bent meer ongedwongen of beter “your mind is set free”.

 

Figuurcorrigerende broek voor slankere dijen en heupen van Body Wrap

Datum: 25-06-12 - Ik blijf fan van de Body Wrap - het was een ontzettende opluchting deze aan te doen en het effect ervan in de spiegel te zien... Deze figuurcorrigerende short stelt je op je gemak en is ook te dragen in zomertijd omdat het niet zo hoog komt en je dus niet meteen het gevoel geeft dat je te warm gekleed bent. Het is dan ook aan te raden beide corrigerende broeken in huis te halen : zowel de langere figuur corrigerende broek met lange pijpjes en hoge taille - die ik hiervoor al gereviewd heb - tot onder de BH als deze kortere short voor die tot goed aan de taille komt. Let wel : voor nauw aansluitende T-shirts moet je echt wel de eerste gebruiken. Draag je echter een nauwere rok, met een wijdere blouse/T-shirt boven, dan is deze short je ding. Toch vind ik de pijpjes van Body Wrap short nog 2 à 3 cm te lang. Maar samenvattend : zo'n figuurcorrigerende broek voor slankere dijen en heupen lijkt me een basisstuk dat je gewoon in je kast moet hebben liggen!

Corrigerende Afslankbroek van IMEC InvisibleSlim Corrigerend Ondergoed

Datum: 10-06-12 - Wat een gewèldig voordeel met de strip aan de binnenkant bovenaan om het bovenstuk wat langer op z'n plaats te houden. Perfect is het niet, je moet nog af en toe wat aan de afslankbroek trekken, maar het is zéker een verbetering t.o.v. de figuur corrigerend broek met lange pijpjes en hoge taille van Body Wrap uit mijn vorige review. Uiteindelijk, als je ècht wil dat alles op z'n plaats blijft, moet je gaan voor een formaat met hemd/BH. De stof is zachter dan van de Body Wrap en ik vind de kleur ook mooier. Toch valt er voor beiden iets te zeggen: de stof van de Body Wrap lijkt iets meer te 'ademen'. De Imec liet me sneller zweten. Deze laatste is echter beter geschikt om onder een smalle broek te dragen omdat de stof aan de pijpjes héél fijn is waardoor het minder aftekent. Dat heeft de Body Wrap dan weer niet. Beiden getest onder een nauwe jurk gaf hetzelfde resultaat.

Figuur corrigerende broek met lange pijpjes en hoge taille van Body Wrap

Datum: 28-05-12 - Ik had reeds een gelijkaardig product van het merk Trinny&Susannah gekocht dus het was best interessant het ene merk tov het andere te testen. Ik had reeds een gelijkaardig product van het merk Trinny&Susannah gekocht dus het was best interessant het ene merk tov het andere te testen. Wat de absolute USP van Body Wrap is, blijkt de stof te zijn: je hebt de indruk in het begin dat het niet zo ondersteunend kan zijn omdat het zacht en soepel aanvoelt, maar in vergelijking met andere merken, gedragen onder dezelfde jurk, blijkt het effect exact hetzelfde te zijn: hoger comfort voor hetzelfde resultaat, dus! De hoge taille van de figuur corrigerende broek, dus tot onder de buste, blijft ook langer goed zitten, al moet ik toegeven dat het na een tijdje toch wat naar beneden rolt. Soms denk ik eraan om iets te vinden dat die hoge taille aan mijn BH vasthoudt. Misschien een goed idee om aan de binnenkant een strip te plaatsen die zich een beetje hecht aan de huid en dus alles wat beter en langer op z’n plaats houdt? Tot mijn grote verrassing was er een opening aan de slip. Uitstekend idee, alleen… vrees ik dat de opening iets te klein is om het doel te dienen waarvoor het werd voorzien. Tevens vond ik de pijpjes iets te lang. Ik draag graag leuke jurkjes tot aan de knie of net boven de knie en dan kan je deze panty echt niet aandoen, want als je gaat zitten, zie je de pijpjes. Toch is er behoefte om een corrigerende panty aan te doen die een stuk van de dijen omspant. Eigenlijk een soort shorty dus, dat misschien ook geschikt is – voor jongere dames – om onder een minirok of short te dragen. In mijn volgende reviews ga ik daarom de figuurcorrigerende broek voor slankere dijen en heupen van Body Wrap en de corrigerende afslankbroek van Imec uittesten.

Lang corrigerend hemdje voor dames van Body Wrap Correctie Ondergoed

Datum: 23-05-12 - Het goede nieuws is echter dat het lang corrigerend hemdje in een grotere maat ook wat langer is en dus lager komt tot over de dijen, wat maakt dat het perfect toont onder een nauw aansluitende jurk. Tot hier toe had ik enkel een een figuur corrigerende broek met hoge taille in mijn bezit - met als nadeel dat het aan de dijen en de bips toch wat aftekent - terwijl dit lang corrigerend hemdje dit nadeel weg neemt. Een corrigerende broek met hoge taille durft daarbij nogal eens naar beneden rollen als je veel beweegt. En zo komen we bij het volgende voordeel m.n. de aanlsuiting met de BH. Je kan er best een goed vormende BH onder dragen omdat de BH van dit corrigerend hemdje onvoldoende vorm heeft, maar dat is op zich zeker geen probleem. Dit model is echter moeilijk te dragen onder een open zomerjurk omdat de bandjes van de BH nogal breed zijn. Een grote verrassing was wel de stof waaruit deze body wrap shapewear is gemaakt : op het eerste zicht kan je niet geloven dat het ze haar doel gaat dienen omdat ze soepel is en lekker aanvoelt, maar eens dat je het aanpast èn er een jurk over aan doet, ben je verrast van het effect, zonder al teveel moeten inboeten aan het draagcomfort. Het gaat weg van het synthetische gevoel dat andere producten van hetzelfde genre vaak hebben. Toch moet gezegd dat het universele nadeel van corrigerend ondergoed ook voor dit merk geldt: het is ontzèttend warm. Voor de zomer zou ik toch opteren voor een figuurcorrigerende broek voor slankere dijen en heupen van Body Wrap ipv een lang corrigerend hemdje. Conclusie : Deze Body Wrap biedt de nodige ondersteuning die men verwacht van corrigerend ondergoed, èn geeft daarbij verrassend veel comfort. Het feit dat het onderaan wat langer is, blijkt een absoluut pluspunt.

  Bezig met laden...