0 artikels in winkelwagen.

Onze klanten getuigen

Heel fijn onderjurkje - A

Een fijn onderjurkje goede lengte, ik heb er veel schik van

Date: 10-07-17

Goed voor mijn rug - Smit

Het product sluit perfect aan en geeft een zeer goede correctie voor mijn rug. Precies wat ik nodig heb

Date: 09-04-17

helaas - anneke

Ik wilde graag een jurk als één geheel om naden tegen te gaan. Nadeel vind ik wel dat je boezem platgedrukt wordt. Voor mij teleurstellend. En door de brede banden kan je het nog niet onder alle jurken aan.

Date: 25-10-16

Perfect Fit - Janet

So pleased to have found the full brief with the 3X/XG fit again. A great fit, long enough to sit at the same place as your trouser waist also sit right under dresses without leaving a bulge above the waist. Thank you so much for stocking these great comfortable, really stretchy briefs.

Date: 08-11-15

Had ik niet verwacht - K. roelofs

Ik had niet verwacht dat de Zoned Performance van Spanx zo confortabel in het dragen zou zijn. Na het aantrekken moest ik er even aan wennen maar al snel voeld het als een tweede huid en zijn dan goed maar doet bovenal gewoon goed zijn werk.

Date: 29-09-15

prima onderjurk - Greetje

Nu al voor de derde keer besteld. Prima corrigerende onderjurk. Zeer duurzaam. Eén keer een jurkje gehad met een productiefout. Is zeer snel vervangen voor een nieuw exemplaar

Date: 22-09-15

geweldig - Elke

zeer aangenaam om te dragen, je ziet er niets van onder een kleed, ook gemakkelijk dat je je eigen bh kan aandoen.

Date: 13-09-15

Body wrap figuur corrigerende broekjes met lange pijpjes en hoge taille. - Carina

Ik ben al jaren fan van de figuur corrigerende broekjes met lange pijpjes en hoge taille van Body Wrap. Ze zijn erg comfortabel en corrigeren heel goed. De lange pijpjes zorgen er voor dat er geen lelijke deuk op je bovenbeen ontstaat en door de hoge taille puilt er ook niets aan de bovenkant. Ik kan de bovenkant mooi wegwerken onder de band van mijn bh, maar deze broekjes blijven ondanks dat ook goed zitten. Helaas zijn ze bijna nergens te koop, maar gelukkig wel bij Jolilly en die bieden ook nog eens een geweldige service!

Date: 06-09-15

Uitstekend product - Thomas Villa

Je voelt je sterker, strakker en comfortabel

Date: 05-08-15

prima product - M.C.

Deze zit heerlijk. Niet zo'n dikke stugge stof, maar dun en soepel.

Date: 31-07-15
  Bezig met laden...