0 artikels in winkelwagen.

Lees de reviews van Fabienne over corrigerend ondergoed

Terug naar het overzicht

Fabienne Huygens
Geboren in 1966
Beroep Product Manager
Woonplaats Brussel
Maten 46/48 – C105

Ik ben moeder van drie puberzonen, waaronder een tweeling. De afgelopen jaren ben ik bovendien 40kg afgevallen, maar kamp ik toch met onzekerheden, die ik vervelend vind. Benieuwd of corrigerend ondergoed een oplossing kan bieden.


Figuurcorrigerend badpak Slim-Shape van IMEC & Franca Von Wunster

Datum: 16-07-12 - Over dit badpak niks dan lof. Ik ging voor het hevige pioen, het is immers zomer voor iets . Dit kan in elk geval niet meer stuk. De corrigerende stof zit buiten alle verwachtingen om zeer comfortabel. Zo ook met de cups. De meeste badpakken met voorgevormde cups zijn echt een ramp, maar hier zit de pasvorm perfect. Bovendien was ik ook aangenaam verrast toen ik ging zwemmen. Ik had nl verwacht dat de stof rond het lichaam zou gaan plakken maar niks van dat. Het corrigerende badpak voelt zelfs in het water perfect aan. En als je denkt dat het uren duurt vooraleer je badpak droog is heb je het ook mis. De droogtijd is net hetzelfde als voor een normaal badpak. Alleen maar voordelen - het perfecte badpak in de perfecte kleur !

Figuur corrigerende broek met lange pijpjes en hoge taille van Body Wrap

Datum: 08-06-12 - Ik was wel een beetje ongeduldig om de Body Wrap uit te proberen. Ik heb nogal een gevoelige huid waarbij heel veel stoffen gaan kriebelen maar dit product voelt zijdezacht aan. Je kan hem ook heel de dag zonder problemen dragen. De Body Wrap gaat niet extreem spannen na het eten of knellen als je je bukt of gaat zitten. Ik heb voor deze zomer na lange tijd opnieuw een rokje gekocht – jammer genoeg bleef mijn buik en of ondergoed toch wel altijd zichtbaar. Met de Body Wrap worden al deze onsierlijke plooien mooi verborgen. Wat ik natuurlijk in al mijn enthousiasme niet doorhad is dat dit soort product wel niet gemaakt is om op rokjes te dragen – het is immers een hele uitdaging om naar het toilet te gaan. Positief is dat bij relatief warm weer je niet extra gaat transpireren, de materie waaruit de Body Wrap gemaakt is blijf koel aanvoelen. Het product is dus zeker een aanrader, m.i. dient er echter nog iets gedaan te worden aan de stevigheid van de bovenste band. De Body Wrap gaat vrij snel van je rug afschuiven (bandje rolt op), je krijgt dan de neiging om dit proberen op te trekken terwijl je je kleren aanhebt en dit kan niet de bedoeling zijn. Ook het feit dat de broek niet volledig gesloten is onderaan vond ik echt wel vreemd. Wat ik echter ook gemist heb is iets of wat meer uitleg over de wasinstructies etc met het doel je product langer te laten meegaan – maar misschien is het wel super stevig, maar ook dan zou ik dit persoonlijk liever vermeld zien. Ik kan echter wel aangeven dat het een product is dat ik mijn vriendinnen zeker kan aanraden, tov de concurrenten voelt het aan alsof je niks aanhebt met een zeer goed resultaat – bij ander corrigerend ondergoed lijkt het wel alsof je een harnas aanhebt.

  Bezig met laden...